CARAVAN AGENDA

ONTMOET ONS DEZE ZOMER !!
Jij kunt ons deze zomer ontmoeten bij de rode caravan in Harfsen, Braakhekkeweg 9a en binnenkort ook weer in Zutphen. Ben je vriendin en wil je meedenken, -schrijven en alles wat erbij komt kijken om de volgende magazines te maken.
Kom dan naar:
NIEUWE DATA  KOMEN BINNENKORT OP DE SITE
Wil je kennismaken, ons ontmoeten, andere vrouwen uit de regio ontmoeten of een kop koffie drinken dan ben je ook van harte welkom!

EN VERDER….

ZONDAG 24 juni – RUURLO GOES ON HOLIDAY
Zondag 24 juni staan wij met de rode Vrouw in de Regio Caravan in Ruurlo (RUURLO GOES ON HOLIDAY) Je kunt ons ontmoeten, een gratis magazine ontvangen en meedoen met de vlag-ontwerp-wedstrijd.
Wie maakt het origineelste vlaggetje? (tekenen, plakken, schilderen, knutselen, alles mag en kan als het maar een jurk of bril is en de vlaggetjes van stof of plastic (weerbestendig!) zijn. De origineelste van de jurkjes wint een jurk van Teunissen Mode en de meest originele (zonne)bril wint een echte zonnebril van Sven voor Ogen. Voor de kinderen zijn er leuke doe-vakantieboeken te winnen.
Maak thuis de vlag of kom gezellig bij de caravan knippen, plakken etc en hang de vlag zondag aan de scheerlijn bij de caravan. De maximale grootte is 21 x 26 cm.

WOONERF LUSCINIA –   6-8 september
6-7-8- september zijn we met de rode Vrouw in de Regio Caravan te gast bij Woonerf Luscinia in Hengelo (Gld). Meer info binnenkort op de website en in het volgende magazine.

De andere activiteiten komen binnenkort op de site.

OPEN DATUM   _  NETWERKKLEED
Wil je een keer aanschuiven bij het Netwerkkleed, meld je dan aan.
Als de tafel vol is plannen we een datum!
Zo mogelijk nog een keer in de buitenlucht bij de caravan.